Dedikálás

Dr. Dávid Katalin

DÁVID KATALIN művészettörténész. Szegeden született 1923-ban. 1954-ben megalapítója volt a Művészettörténeti Dokumentációs Központnak, 1966-tól a Magyar Nemzeti Múzeum, majd a Magyar Nemzeti Galéria tudományos főmunkatársa volt. 1970-ben kinevezték az Egyházi Gyűjtemények Szakfelügyelete vezetőjének. Több száz tanulmánya, könyve jelent meg magyar, angol és német nyelven. Integráló személyisége minden időkben képes volt a legkülönbözőbb világnézetű- és hitű embereket nemes célokért mozgósítani. Tudós- és művésznemzedékek vallják nevelőjüknek és útmutatójuknak. Munkásságát a Magyar Köztársaság és a Vatikán magas szakmai és társadalmi díjakkal ismerte el. Nyolcvanadik születésnapján II. János Pál pápa saját kezűleg aláírt oklevéllel köszöntötte és audienciáján fogadta.

Dávid Katalinnál a névre szóló dedikáció – hagyomány.
Ha egy életre szóló emlékre vágyik, vagy másnak szeretne meglepetést okozni ezzel a különleges ajándékkal, akkor keressen meg minket személyesen!

Aron Design Store
Budapest V. Deák tér 4. (Sütő utca)
Telefon: 1 / 411-1416
Nyitva tartás: H-P: 11-19; Szo: 11-15

A dedikálásra szánt könyv mellett egy külön lapon, nyomtatott nagy betűkkel jelölje meg azt a személyt, akinek a részére a dedikáció szól.